duminică, 12 octombrie 2008

ZOO Tecuci

ZOO Tecuci

5 comentarii:

MistikBlade spunea...

lu-i-ar dracu pe toti edilii oraselor noastre care nu se ocupa de animale

Daniel spunea...

nu inteleg pt ce sa tina 9 lei intr-o cusca minuscula ca eu ca vizitator nu ma intereseaza sa vad o gramada de animale inghesuite intr-o cusca,mai bine vad un animal frumos,ingrijit decat sa platesc si sa vad ce nu mi'as dori! cum sa fac eu poze cu un animal care arata in halul ala,cui sa ma laud eu cu ce am vazut?! N'AM CUI SI DC SA FAC ASTA.

moderator spunea...

Edilii au vina lor, una mare, uriasa. Si noi toti ceilalti avem vina noastră.
Ignoranţa e vina noastra. Dar sper ca prin petitie si demersurile pe urmeaza ca noi Antena 1 sa le facem sa putem salva puscariasii de la zoo.

Va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de noi.
Impreuna putem ajuta. Eu n-am de gând sa renunt pina cand lucrurile nu vor fi asa cum trebuie sa fie.
Am fost la zoo Budapesta si reportajul de acolo va fi difuzat duminica şi abia atunci o sa aveti cum sa faceti comparatie.

Dana Belciug

Anonim spunea...

Animalele pe care pretinzi ca le salvezi vor merge in Africa in Safari parc , trofee pt bogatii lumii
Dragostea blondei Fata De ANIMALE tradeaza .Animalele care pleaca in Africa vor fii IMPUSCATE SI VOR ATARNA CA TROFEE.

Anonim spunea...

Oameni distrusi cu o minte cat un bob de mazare sau poate chiar mai mic care chinuie niste animale nevinovate pentru bani, care cand nu mai au ce face cu ele le lasa sa moara de foame Da doamne ca sa le pice mainile si picioarele sa vada cat e de rau sa fii neajutorat si sa nu li se dea mancare sau bautura timp de o saptamana sa MOARA pentru ca sunt DISTRUSI HANDICAPATI si toata turma Va rog chiar eu din suflet faceti ceva . Este insuportabil ce pot face niste oameni fara minte. Numai noi oamenii de rand putem vedea ce se intampla in romania asta fara viitor daca n-am putut face ceva cu parlamentul care si acolo sunt distrusi macar sa rezolvam cu problema Zoo pentru ca aceasta problema este mai grava TREBUIE sa le dam foc la oamenii aceia sunt sigur ca sunteti de aceeasi parere cu mine cei care pun comentarii Mai ziceti ca avem un Dumnezeu unde este acest Dumnezeu cand noi facem asa ceva este inuman ! pana si Dumnezeu ar plange la o asa cruzime nu putem lasa asemenea oameni sa scape cu viata ce naiba parca am fi canibali, Trebuie neaparat sa facem ceva este imposibil trebuie sa fie ceva :(