miercuri, 8 octombrie 2008

De ce acest blog?

Acest blog a fost creat pentru a va da ocazia sa comentati ceea ce se intampla in gradinile ZOO din Romania. Va asteptam sa ne spuneti opiniile, nemultumirile si propunerile dumneavoastra.

12 comentarii:

Anonim spunea...

părerea mea este că animale sunt cei de dincolo de gratii şi ei sunt cei care ar trebui ţinuţi în cuşti şi privaţi de hrană şi de apă.
Ruşine atît celor care se ocupă de aşa zisele grădini zoologice cât şi guvernaţilor care nu ştiu altceva decât să arunce cu praf în ochi oamenilor.

Anonim spunea...

asa ceva nu mi'am imaginat....imi vine sa urlu cum urla saracul leu si urs :((:((:((=((

Anonim spunea...

Innebunesc cand ma gandesc cat de nesomtiti sunt acesti guvernanti care ne scuipa in ochi cu tot cu legile lor .Nu exista respect pentru om aici , dar pentru un biet animal care nu a facut rau in viata lui . Blestematii de politicieni !!

Anonim spunea...

ar trebui infiintata ca in alte state, politie speciala pt protectia animalelor!

Anonim spunea...

Sper sa se ia masuri cat mai curand impotriva celor care chinuie bietele animale. Ar merita sa intre in puscarie. O politie a animalelor ar fi binevenita.

Anonim spunea...

Ma uit in fiecare seara pe animal planet si ma minunez cu cata dragoste protejeaza tatul animalele !! pentru un singur gest de neglijare sau maltratare oamenii aceea ajung in inchisoare..la noi tocnai invers..animalel ajung la "inchisoare" ! NU O SA AJUNGEM NICI PESTE 100 DE ANI SA AVEM MENTALITATEA VECINILOR NOSTRII !!! Cu tot cu U.E al nostru !!!
Rusineeeeee parlamentarilor care in loc sa doneze bani pt animale sau pt. oamenii care au nevoie ei dau banii pe masini si le skimba ca pe sosete si la tv. toti se scuza si primim promisiune ce niciodata nu vor devenii realitate !!!
Respect pt campania asta !!

Anonim spunea...

Animale sunt imputiti aia care stau in parlament si dorm k nesimtitii scuzati limbajul !! Sa sustinem aceasta campanie !!!!

Anonim spunea...

este groaznic.de neinchipuit ce se petrece cu animalele de la zoo din toate zonele din tara,o crima,domnilor guvernanti nu va este mila ,cind vedeti aceste imagini,unde este protectia animalelor.cred ca solutia ce mai bunaeste sa le transere in alte gradini din strainatate,daca in romania nu se poate face nimic pentru ele.rusine guvernantilor...

Anonim spunea...

felicitari celor cu inima mare si iubitori de animale ,din antena 1,va rog mult,chiar daca este dureros ptr,noi iubitorii de animale,continuati campania inceputa,poate astfel se vor trezi si primarii,cei responsabili sa faca ce va si pentru aceste biete fiinte fara aparare.parlamentarii sa-si dea salariile o luna pentru animale,si ele nu mai arata asa.

Anonim spunea...

Ma amuza ca ii vad pe multi cat de indignati sunt,dar stau sa ma intreb oare cat de mult iubesc ei animalele,adica... ,
come on! nu cunosc o singura persoana care sa fie vegetariana in tara asta!!! Spuneti de bietele anmale de la zoo ca sunt maltratate, dar nu va ganditi ca aceeasi situatie este valabila si pt porci,gaini,vaci,oi,iepuri,samd. care sunt torturati,fierti de vii, jupuiti de vii,NUU ....HAI SA MANCAM ZILNIC FRIPTURA,
pe deasupra, se mai mira ca se imbolnavesc, nici cunostinte de nutritie nu au:carnea e CANCERIGENA, hellooo,cum poate fi un pui crescut in intuneric SANATOS? e plin de hormoni de crestere, si mai au si piciorusele paralizate unii; vacile polueaza la greu, dar nimeni nu stie asta :))))) abia astept sa plec din tara asta, undeva unde animalele sunt tratate cu mai multa consideratie!!!
pacat ca nu exista si la noi RSPCA ,trist,

Anonim spunea...

[b]Party Poker Spring Bonus Code ! USE CODE: pibonus325 on your first deposit and get free 325 euros![/b]

Besides the big bonus, will also be eligible to play in an exclusive private monthly $ 6000 Freeroll!
These freerolls are open to anyone who has signed for Party Poker Poker and play with some points at least 100 games in the previous calendar month.
The freeroll will be held monthly on the 3rd Saturday at 3 pm EST.
This means that if he wins 100th match points in November, having the opportunity to play in the $ 6000 freeroll held December 3 Saturday.
The freeroll will be available each month – indefinitely. This is a great value for all players Poker-infos.com Party Poker.

Anonim spunea...

Multumesc pentru un blog interesant