joi, 9 octombrie 2008


Zoo Oneşti, locul unde animalele au zilele numărate de directorul Munteanu.

7 comentarii:

Maria spunea...

Doamne ce oameni nenorociti....saracile animale...ma apuca plansul cand vad....daca ar fi dupa mine as desfinta toate gradinile zoologice si toate circurile....nu au suflet...astia nu se numesc "oameni" ci monstri...directori nenorociti!!

Anonim spunea...

astia chiar ca sunt niste nenorociti!
In unele tari gradinile zoologice sunt pentru a ajuta sau salva anialele! In Romania sunt pentru a le nenorocii shi pentru a profita de ele!
Directori/patroni/oameni ca astia as trebui inchisi! Shi ei shi gradinile lor, iar animalele ar trebui eliberate!
Semnati petitia shi salvati animalele!!!!

Anonim spunea...

TOATA LUMEA SA SEMNEZE PETITIA!!!! TOTI CEI CARE AU NET SI VOR SA FACA CEVA BUN PT BIETELE ANIMALE !!

moderator spunea...

Petitia are acum, chiar in acest moment 1016 semnaturi. Si toate multumita voua, oameni cu suflet, oameni care vreti sa indreptati o lume strâmbă. Animale nu merita o astfel de soarta, nu merita nici chin si nici gratii.

Prin petitia semnata cu drag de dumneavoastră cei 1016 si cu presiuni pe autorităţi viaţa sălbăticiunilor de la zoo se va imbunătăţi.

Ma onoreaza interesul dumnevoastra.
Si considerati ca prin materialele pe care le fac de acum înainte mulţumesc personal fiecărui semnatar sau telespectator care s-a uitat la ancheta difuzata la ora 19, la Observator, Antena 1.

Dana Belciug

Anonim spunea...

Ma dezgusta modul in care vreti sa denigrati adevarul rog pe toti cei interesati Sa caute hotarirea de guvern 1500/2007 14 Gradini vor fii reconstruite opriti petitia tampita pt ca prin ea veti semna executia animalelor pe care pretind ca le vor salva in africa. Le vor duce in safari parc sa le vanda vanatorilor bogati!!!!!!!!!
De ce in nici un reportaj nu apar autoritatile
Interesant !!!!
promitele celor care semneaza petitia ca le vei trimite cate o poza cu trofeul lui Lily

Anonim spunea...

Oameni distrusi cu o minte cat un bob de mazare sau poate chiar mai mic care chinuie niste animale nevinovate pentru bani, care cand nu mai au ce face cu ele le lasa sa moara de foame Da doamne ca sa le pice mainile si picioarele sa vada cat e de rau sa fii neajutorat si sa nu li se dea mancare sau bautura timp de o saptamana sa MOARA pentru ca sunt DISTRUSI HANDICAPATI si toata turma Va rog chiar eu din suflet faceti ceva . Este insuportabil ce pot face niste oameni fara minte. Numai noi oamenii de rand putem vedea ce se intampla in romania asta fara viitor daca n-am putut face ceva cu parlamentul care si acolo sunt distrusi macar sa rezolvam cu problema Zoo pentru ca aceasta problema este mai grava TREBUIE sa le dam foc la oamenii aceia sunt sigur ca sunteti de aceeasi parere cu mine cei care pun comentarii Mai ziceti ca avem un Dumnezeu unde este acest Dumnezeu cand noi facem asa ceva este inuman ! pana si Dumnezeu ar plange la o asa cruzime nu putem lasa asemenea oameni sa scape cu viata ce naiba parca am fi canibali, Trebuie neaparat sa facem ceva este imposibil trebuie sa fie ceva :(

Anonim spunea...

Este revoltator ceea ce se intampla!!!Sunt niste suflete nevinovate care nu au avut de ales.Iar la noi nimeni nu face nimic.Este absolut dezgustator!!!Mi se rupe sufletul cand vad bietele animale speriate si neingrijite.Oamenii astia(cu toate ca sunt mai rai decat animalele) merita acelasi tratament si sunt convinsa ca pana la urma vor avea parte de el.Oare de ce nu s-a introdus pedeapsa cu inchisoarea(si sa se aplice) pt cei care maltrateaza saracutele animale!!!