vineri, 10 octombrie 2008

Cum "trăiesc" animalele încă neucise de directorul de la Zoo Oneşti.

Gradina Zoologică Oneşti

Semnează şi tu petiţia.

5 comentarii:

Anonim spunea...

nu vă opriţi aici. pe noi nu ne iau in seamă.noi cetăţenii de rand nu contăm. faceti voi ceva . prin puterea pe care o aveţi puteţi ajuta pentru desfiinţa acestor ghetouri de animale.

Anonim spunea...

daca nu prin presa,atunci prin cine sa salvam acele animale?!cele bolnave trebuiesc vindecate iar celelalte daca tot nu au loc de ce dracului nu le dau unor organizatii pt protectia animalelor din EUROPA.bravo antena1 cu aceasta campanie,ati facut ceva extraordinar si daca o sa reusiti sa le salvati si TREBUIE,este nemaipomenit.

moderator spunea...

Multumim pentru susţinere. Va multumim tuturor celor care ne-ati scris si ati semnat petitia noastra.
Dar trebuie sa va contrazic. Mai ales VOI, cetatenii de rând CONTATI. Voi sunteti cei care puteti sa schimbati ceva. Voi sunteti ochii si urechile noastre. Si doar cu voi putem reusi sa determinam autorităţile de la primarii la ministri sa respecte animalele.

Dana Belciug

Anonim spunea...

Oameni distrusi cu o minte cat un bob de mazare sau poate chiar mai mic care chinuie niste animale nevinovate pentru bani, care cand nu mai au ce face cu ele le lasa sa moara de foame Da doamne ca sa le pice mainile si picioarele sa vada cat e de rau sa fii neajutorat si sa nu li se dea mancare sau bautura timp de o saptamana sa MOARA pentru ca sunt DISTRUSI HANDICAPATI si toata turma Va rog chiar eu din suflet faceti ceva . Este insuportabil ce pot face niste oameni fara minte. Numai noi oamenii de rand putem vedea ce se intampla in romania asta fara viitor daca n-am putut face ceva cu parlamentul care si acolo sunt distrusi macar sa rezolvam cu problema Zoo pentru ca aceasta problema este mai grava TREBUIE sa le dam foc la oamenii aceia sunt sigur ca sunteti de aceeasi parere cu mine cei care pun comentarii Mai ziceti ca avem un Dumnezeu unde este acest Dumnezeu cand noi facem asa ceva este inuman ! pana si Dumnezeu ar plange la o asa cruzime nu putem lasa asemenea oameni sa scape cu viata ce naiba parca am fi canibali, Trebuie neaparat sa facem ceva este imposibil trebuie sa fie ceva :(

Anonim spunea...

Dana Belciug deşi nu te cunosc, te iubesc pentru ce faci .Eu stau langa grădina Zoo din Onesti şi merg zilnic pe acolo pentru că am un cătelus luat de pe stradă pe care-l plimb în parc.Sunt zilnic martor la răgetele disperate ale animalelor.Nu am fost să le văd niciodată , pentru că am văzut custile cănd se pregăteau să aducă animale şi am stiut că acolo va fi un iad pentru ele.Numai beton , fără pic de iarbă, copaci,sau ceva care să le amintească de mediul lor natural.Poate nu ştii dar Munteanu , directorul de pa Zoo din reportajul tău este şi director la adăpostul de caini din Oneşti.Dacă ai vedea ce este acolo nu ai mai putea dormi. Groaznic . Poate veţi face un reportaj şi acolo.Impotriva cîtorva dintre noi care am incercat să luam atitudine , au inceput deja represalii la serviciu.