marți, 14 octombrie 2008

SLATINA SI CARACAL

Batalion disciplinar?



7 comentarii:

Anonim spunea...

acest agent veterinar impreuna cu dr.Popa este cel mai mare criminal

Anonim spunea...

Valcove lasa dracu concertele si fa ceva pentru animalele astea ca sunt si ele suflete lasa pe bregovici si toate concertele astea tampite ca astea decat mananca banii fara rost

Anonim spunea...

trebuie facut ceva si pentru aceste animale.Rusine pentru cei ce pot face ceva pentru animale si nu fac.Merge-ti sa vedeti ce soarta au si caini care sunt prinsi de HINGHERI.(CRIMINALII)

georgeta spunea...

Dana,ai inceput ceva extraordinar!Sa speram ca ,macar acum,in al doisprezecilea ceas, sa se rezolve ceva.Ceea ce se intâmpla in Slatina depaseste orice imaginatie.Primaria a angajat criminali platiti,care omoara cu bestialitate câinii.Pentru nemernicii astia are bani,nu si pentru a rezolva situatia in mod uman,prin sterilizare.

Anonim spunea...

Domnul primar a prezentat noul adapost de caini de la Saracesti, in cartea dansului din timpul camapniei electorale, ca find un adapost european, folosindu-se de poze luate dupa internet.Oare unde se duc banii alocati pentru animale ?
Dar ceea ce se intampla acolo este total INUMAN, SADIC. Cainii sunt prinsi cu bestialitate de pe strazile orasului, chinuiti si mor cu zile de foame la asa zisul "adapost european".
Oare LEGILE pentru ce sunt facute ?

Anonim spunea...

Tot ce s-a spus aici este adevarat.
Nu stiu ce s-ar putea face pentru ca si acest primar sa inteleaga odata pentru totdeauna ca nu el este Dumnezeu pe pamânt.M-am uitat peste semnaturi si am vazut câti slatineni au aderat.Oare el a avut aceasta curiozitate?Si-a atras voturi cu niste flori cu care a impânzit orasul(nu este rau!)si cu niste fântâni arteziene kitsch-uri,uitând cu totul de niste biete animale,pe care oamenii lui, hingherii, le prind si le ucid cu bestialitate!Pacat,deoarece este un primar tânar, care ar trebui sa aiba o atitudine diferta,civilizata.

Anonim spunea...

sa va fie rusine, voi celor fara suflet ,dar sa nu uitati ca totul se plateste mai devreme sau mai tarziu si noi ca si animalele suntem ....calatori pe aceasta lume.