miercuri, 8 octombrie 2008

ZOO Rădăuţi

Semnează şi tu petiţia.

12 comentarii:

ioska spunea...

foarte tare

Akarenyna spunea...

E groaznic ca exista asa ceva. Si mai groaznic este faptul ca exista oameni care ar trebui sa aiba grija de aceste animale!

moderator spunea...

De aceea am si realizat aceste anchete. Sa aratam ce se intâmpla si sa facem ceva pentru salbaticiunile din puscaria zoo.

Sa determinam autoritatile sa-şi respecte obligatiile fata de animalele don zoo.

Anonim spunea...

Stim cu totii ca asta se intampla in Romania,bietele animale nu au gresit cu nimic, este groaznic si ti se rupe sufletul cand vezi imaginile.... sincer mi - e rusine ca sunt romanca.

Maria spunea...

Doamne ce oameni fara suflet:(:(:(....Numai in Romania se intampla asa ceva...tara de tot rahatul.Si nu ia nimeni nicio masura.Oare cum ar fi daca noi ne-am afla in locu acelor animale nevinovate,si am sta toata ziua in custi si am lua bataie??....Eu cred ca oamenii care fac lucruri dinastea ar trebui bagati la inchisoare...Nenorocitii!!!

Anonim spunea...

E de necrezut ceea ce se intampla la noi in tara. Sunt animale de oameni acestia care nu au nimic in adancul inimii.

Anonim spunea...

ANIMALELE SUNT ANIMALE OAMENII SUNT PORCI.Felicitari antena1.V-as arde de vii de la ingrijitori la primari scarbelor.Ar trebui ca VOI sa stati macar un an in acele custi,nimicurilor.Va rog din suflet antena1 AJUTATI SARACELE ANIMALE SA FIE ELIBERATE DE LA MOARTE.Si spuneti-ne noua celor care ne pasa de ele cum putem fi de ajutor.Si cand te gandesti ca porcii sunt platiti pt. a avea grija.

Anonim spunea...

OF DOAMNE...nici nu pot sa descriu ce simt in mementul in care vad filmuletele,mi se rupe inima'n mine :(( e GROAZNIC iar cei care se ocupa de ele trebuie batuti,infometati,insetati,si inchisi acolo in custile alea minuscule si sa stea cu rahatu lor la nas sa vada si ei cum e sa fii un ANIMAL,dar oricum ei sunt mai rau decat animalele. Daca a ajuns un leu sau un jaguar sa fie cuminte ca o pisica e clar,acelui animal nu ii se mai spune salbatic k deja a prins si el ideea cam cum se traieshte in romania.PACAT ca nu au grai k dak ar avea i'ar injura cum ii injur io pe toti acum !!! Ma pis pe ea de TARA si pe aia care stau acolo in palatul parlamentului. MULTA M**E CRETINII DRACULUI !!!!

Anonim spunea...

D-na Belciug


De ce nu raspundeti la toti si unele le stergeti.Inainte de asemna petitia cautati hotararea de guvern 1500/2007 prin care vor fii finantate 14 gradini . Azi s-a semnat conventia de finantare pt zoo Oradea cca 200 miliarde lei vechi
Aceste reportaje au fost realizarte de ONG care militeaza impotriva gradinilor . Au nevoie de semnaturile voastre nu pt a salva animalele ci pt .a strange fonduri sa exporte animalele in africa in safari parc sa fie vanate pe bani grei
Bravo Romania . Fraierita din nou si mintita cu televizorul
1-0 Blonda ,V-a fraierit.

Anonim spunea...

Oameni distrusi cu o minte cat un bob de mazare sau poate chiar mai mic care chinuie niste animale nevinovate pentru bani, care cand nu mai au ce face cu ele le lasa sa moara de foame Da doamne ca sa le pice mainile si picioarele sa vada cat e de rau sa fii neajutorat si sa nu li se dea mancare sau bautura timp de o saptamana sa MOARA pentru ca sunt DISTRUSI HANDICAPATI si toata turma Va rog chiar eu din suflet faceti ceva . Este insuportabil ce pot face niste oameni fara minte. Numai noi oamenii de rand putem vedea ce se intampla in romania asta fara viitor daca n-am putut face ceva cu parlamentul care si acolo sunt distrusi macar sa rezolvam cu problema Zoo pentru ca aceasta problema este mai grava TREBUIE sa le dam foc la oamenii aceia sunt sigur ca sunteti de aceeasi parere cu mine cei care pun comentarii Mai ziceti ca avem un Dumnezeu unde este acest Dumnezeu cand noi facem asa ceva este inuman ! pana si Dumnezeu ar plange la o asa cruzime nu putem lasa asemenea oameni sa scape cu viata ce naiba parca am fi canibali, Trebuie neaparat sa facem ceva este imposibil trebuie sa fie ceva :(

daniel pantilie spunea...

animalele sunt lasate de Dumnezeu pentru a infrumuseta viata omului.dar omul se pare ca nu mai stie ce inseamna mila si dragoste atunci cand vine vorba de aceste fiinte minunate.nici o vietate de pe pamant nu merita sa traiasca in asemenea conditii.ar trebui sa se desfinteze toate gradinile zoo din tara si cine vrea sa vada animale salbatice sa mearga in salbaticie ca doar de aia se numesc salbatice. la noi in tara daca vrei sa vezi animale chinuite si infometate gasesti destule la zoo. e mare pacat. FACETI CEVA PENTRU ACESTE ANIMALE

Anonim spunea...

am fost si noi la zoo de curand si am vazut tristetea din ochii acestor animale.si eu sunt de parere ca nu este normal sa fie tinuti in captivitate!!e trist,zau asa!