joi, 9 octombrie 2008

Romania - Iadul Animalelor

Asa este la Budapesta...Sunt Simba si Lily - doi din cei trei lei bolnavi din Buhusi, România.Eu, la Oradea, in mijlocul gradinii zoologice.Si... ursii de la Radauti. Sunt chinuiti de captivitate.As putea sa pun mii de astfel de poze, toate de la gradini zoologice din Romania... Semnează şi tu petiţia.

5 comentarii:

Alina Marcus Animal LoVeR spunea...

buna dana:X te iubesck pt campania asta care ati facuto`doamne cadn vad ca incepe fiecare episod imi ingheatza trupu` cand ma gandesc ce lucruri groaznice ar mai putea fi la zoo dar SA SPERAM` ca va ajuta la aceste gradini zoo!am fost din nou la zoo oradea in ziua in care a fost difuzata chear videoo de la noi de aici si majoritatea animalelor(pasarilor aveau mancare) dar nu stiu de ce dar mi sa rupt sufletu cand am vazut ursi fara pic de mANACARE iar cand leam dat niste pufuletzi sau urcat pe grati cu gura deschisa doar pt a primi 1 singur pufulete si niste frunze:( sper sa fie o minune prin campania ta,te pup de o 1000 de ori...:X

Anonim spunea...

sa iesim in strada daca nu se rezolva nimic cu aceasta campanie !!! nus e mai poate asa ceva !!!!

moderator spunea...

Alina, ma bucur ca mi-ai scris. Alina este eleva de la Oradea pe care am găsit-o la zoo. Este copilul care plîngea pentru animalele chinuite. Este omul de la care şefii de la zoo ar trebui sa ia lectii de UMANITATE.

M-a impresionat această fetita care isi da banii de buzunar nu pe dulciuri ci pe intrarea la zoo Oradea. Si din ce ii mai ramâne cumpara pufuleţi sau biscuiti pentru animale.

Daca treceti pe la zoo Oradea nu aveti cum sa nu o intilniti. Priviti in jur şi veti vedea o fetita care vorbeste cu fiecare animal în parte.
E e ALINA MARCUŞ. Un copil cu un suflet atât de mare încât ar incapea in el toate sufletele din toate gradinile zoologice din România.

Daca nu ajungeti la zoo Oradea, uitati-vă la stirea de la Oradea.
Acolo e Alina.

Alina, sunt mândra ca te-am întâlnit, că am avut ONOAREA să te cunosc.



Dana Belciug

Anonim spunea...

Alina,

Nu mai fii suparata, poti fii linistita ca cu plansul tau in camera se vor aduna in vest destui bani sa plece leii in Africa .Problema e doar una mica ce cativa milimetrii Paca CA E DIN PLUMB SI SE NUMESTE GLONT > ANIMALELE DIN ACEST PARC DE CARE POMENESTE DANA ESTE SAFARI SE VANEAZA PE BANI MULTI

BRAVO ALINA DE TINE AVEAU NEVOIE

Anonim spunea...

Oameni distrusi cu o minte cat un bob de mazare sau poate chiar mai mic care chinuie niste animale nevinovate pentru bani, care cand nu mai au ce face cu ele le lasa sa moara de foame Da doamne ca sa le pice mainile si picioarele sa vada cat e de rau sa fii neajutorat si sa nu li se dea mancare sau bautura timp de o saptamana sa MOARA pentru ca sunt DISTRUSI HANDICAPATI si toata turma Va rog chiar eu din suflet faceti ceva . Este insuportabil ce pot face niste oameni fara minte. Numai noi oamenii de rand putem vedea ce se intampla in romania asta fara viitor daca n-am putut face ceva cu parlamentul care si acolo sunt distrusi macar sa rezolvam cu problema Zoo pentru ca aceasta problema este mai grava TREBUIE sa le dam foc la oamenii aceia sunt sigur ca sunteti de aceeasi parere cu mine cei care pun comentarii Mai ziceti ca avem un Dumnezeu unde este acest Dumnezeu cand noi facem asa ceva este inuman ! pana si Dumnezeu ar plange la o asa cruzime nu putem lasa asemenea oameni sa scape cu viata ce naiba parca am fi canibali, Trebuie neaparat sa facem ceva este imposibil trebuie sa fie ceva :(