miercuri, 15 octombrie 2008

IŞI MERITĂ NUMELE DE GRĂDINĂ ZOO?

"Cand oamenii devin fiare"

Semneaza si tu:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p08102042.html

8 comentarii:

Anonim spunea...

Ultimele noutati Zoo Turda

sapamana aceasta a venit momentul semnarii Conventiei de finantare pentru reamenajarea gradinii Zoo. Investitia care incepe in acest an prin elaborarea proiectului va continua in primavara cu amenajare conform normelor de autorizare a spatiilor necesare animalelor cu conditii cat mai apropiate de cel al mediului din care provin si asigurarea unui enrichment care sa previna miscarile stereotipe care caracterizeaza unele animale din captivitate. Primele animale care vor avea spatii noi vor fii felinele mari si ursii acestea avand spatii ft. mici(spatii actuale 20-40mp iar spatiile noi cca1000 mp)
O alta preocupare este crearea unor conditii pentru dezvoltarea de programe educationale pt toate nivelele(de la gradinite la studenti).
Scopul final al conducerii zoo Turda este cel al redarii adevaratului sens al unei gradini EDUCATIE , CERCETARE SI CONSERVARE
Animalele multumesc pe aceasta cale (asta e vorba unui director unei gradini ft renumite)atat autoritatilor centrale cat si celor locale pentru hotararea de a pune capat acestei mosteniri veche de peste 50 ani prin cele cca.2,8 mil euro care se vor investii .
ORICE SUGESTIE, ORICE CRITICA , ORICE SFAT E BINE VENIT.
Pe aceasta cale salut ideea antenei 1 dar cred ca era mult mai de succes si mai in beneficiul animalelor si al nostru al tuturora
daca eram intrebati cu ce ne pot fii de folos ca noi cunoastem cu adevarat problemele si pasii care trebuie facuti
Speram intr-o colaborare in viitor pt. bunastarea animalelor aflate in captivitate
Prin gradinile zoo sau salvat si se protejeaza specii periclitate.
de aceasta avem nevoie de gradini zoo si pt faptul ca ne-am indepartat prea mult de natura din peisajul careia si noi facem parte

Anonim spunea...

Domnule administrator, de la Zoo Turda, bănuiesc...
Este tardiv să veniti acum cu sfaturi. Mai bine invatati sa scrieti romaneste si puneti osul la munca si scapati bietele animale din mizerie. In loc sa va bateti capul cu postari, mai bine transformati ideile in realitate!

Anonim spunea...

MULTUMESC DE SFAT

E DRAGUT CEL CU LIMBA ROMANA, PT MINE E A DOUA LIMBA,POATE VORBITI SI SCRIETI LA FEL DE BINE O A DOUA LIMBA, DAR SFATURILE SUNT BUNE DACA STII DE LA CINE VIN .
SUNT ADMIN. DE UN AN SI CHIAR DACA INCA NU SE VEDE AM MUNCIT CEVA SA OBTINEM FINANTAREA SI CADRUL LEGAL PT DESFASURAREA UNEI ACTIVITATI.
DESPRE GRADINILE ZOO SE VORBESTE SI SE FACE CEVA CU ADEVARAT DE UN AN SI CEVA
mULTUMESC DE SFAT O SA MA STRADUIESC MAI MULT CU SCRISUL.
CU RESPECT CSABA MATE 1

Anonim spunea...

[url] http://www.youtube.com/watch?v=n-i2f893Vls [url/]

Anonim spunea...

Ati vazut filmuletul? E tot de la Zoo Turda. Facut de un amator. Parca vorbim de aceeasi realitate. Nu-i asa, domnule administrator? O realitate dureroasa pe care ar trebui sa v-o asumati, sa plecati capul si faceti ceva pentru animale. Sunt suflete care depind de dumneavoastra.

Anonim spunea...

Buna D-na reporter

nu pot sa vad filmuletul,dar nu inteleg la ce sa plec capul daca intradevar muncim.
e un defect sa vrei sa faci ceva in tara asta, sau sa ai planuri si sa vrei sa schimbi ceva.
n-o sa plec capul pt ca noi lucram dar suntem ft la inceput, si v-a veni curand ziua cand v-a vom accepta scuzele pentru ca a-ti facut sa fie posibil ca oameni care prea putin stiu despre comportamentul animalelor ne critica.
maine v a postez o poza cu care probez inca odata intentiile reportajelor acestea , adica cel de a deforma adevarul , si vom posta de asemenea nr de cont al parcului zoo Turda , sa vedem daca intradevar exista iubitori de animale sau numai oameni plictisiti
specialisti in sfaturi gratuite.
un exemplu clar D-na reporter cred ca este cel a-l persoanei care se leaga de ortografie cand noi vb. de animale
Respect si accept orice opinie care ne ajuta sa avansam , aplec capul cu consideratie si detest tot ce denigreaza adevarul si contine intentii ascunse.
M-am opus acelora care au vrut sa inchidem gradina pana la reconstructie pt ca am considerat ca nu ajuta animalele cu nimic si mai adunam un ban langa cei pe care-i avem deci nu e nevoie de reportaje " bine intentionate " .
Asteptam ideile , sfaturile si tot ce poate ajuta animalele de la miile de persoane care au semnat petitia pt in faza aceasta a reportajelor si petitiei animalele nu sunt cu nimic mai fericite
Daca vreti sa ne ajutati cred ca puteti mai mult decat ortografie ..............

Anonim spunea...

Bai, ungur destept, sa-ti fie rusine in primul rand. Traiesti in Romania, analfabetule, iar limba romana ar trebuie sa fie prima limba pe care s-o stii. Numai vorbele sunt de voi, faceti, dregeti, dar va umpleti buzunarele cu banii care ar trebui sa constituie mijloace de asigurare a hranei pentru animale. Astepti...Ce astepti? Ce sfaturi? Ce idei? De ce esti pus acolo? Sa-ti dea altii idei? Pentru ce cstigi salariul?

Anonim spunea...

de la econinja,
TITLUL ARTICOLULUI:"cand oamenii devin fiare"TREBUIE SCHIMBAT!!!FIARELE NU FAC ASA CEVA!!SALBATICIUNILE PREPONDERENT CARNIVORE ISI OMOARA VICTIMA CA SA SE HRANEASCA.NUMAI omul:rusinea Universului SINGURA SPECIA CARE I SI DISTRUGE MEDIUL CU PROPRIA MANA FACE SI GRADINI ZOO.NU MAI LAUDATI OAMENII RAI NUMINDUI ANIMALE!!!
CA SA NU MI FIE RUSINE CA SUNT OM TREBUIE SA FIU CU SUFLETUL CURAT CA ANIMALELE!!!
IN rest ma bucur de acest site care se ocupa cu aceste lucruri deosebit de importante la noi in tara si in lume.Societatea patriarhala malefica specisista cu umanocentrismul si rasizmul de care da dovada isi inchipuie ca poate lua libertatea unor suflete doar pentru simplul fapt ca are puterea sa o faca.Omenirea va suferi si mai mult si din cauza cruzimii fata de de animale.
Blogul meu:http://econinja.ecosapiens.ro